Ταπητοκαθαριστήρια
Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Καθαρισμός Ταπήτων, Χαλιών & Μοκετών

Το Ταπητοκαθαριστήριο Παναγόπουλος εκφράζοντας τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν επί 15 χρόνια τώρα, δημιούργησε το μοναδικό στο Νομό Ηλείας εργοστάσιο καθαρισμού ταπήτων- χαλιών μοκετών σε ιδιόκτητο χώρο 3000 τ.μ. παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Πύρου – Πατρών.

Το Ταπητοκαθαριστήριο Παναγόπουλος είναι σήμερα, μια σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας.

Ο δρόμος όμως δεν τελειώνει στο σήμερα. Καινούργιες συνεργασίες και συνεχής έρευνα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας οδήγησε μέσα σε 5 χρόνια να είμαστε στα 15 πρότυπα εργαστάσια καθαρισμού ταπήτων σε όλη την Ελλάδα.

Όταν η ανάγκη για εργασία γίνεται μεράκι τότε ο καθαρισμός των χαλιών είναι σεβασμός απέναντι σε όλους εσάς.

Νέες Εγκαταστάσεις

 Σας καλούμε να επισκεφτείτε τις νέες μας εγκαταστάσεις και να σας ξεναγήσουμε στην Έκθεση που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς με:

Ταπητοκαθαριστήρια

Με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζουμε το ραντεβού για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παραλάβουμε τα χαλιά σας.

Ο bio-καθαρισμός και η αδιαβροχοποίηση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας, με σύγχρονες μεθόδους. Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.

Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο και ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.